Η Εταιρεία AUTO GS A.E είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδών αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Η Εταιρεία έχει μακρόχρονη ιστορία, η οποία ξεκινά με το εμπόριο και την εισαγωγή αξεσουάρ αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 από τον κο Γιώργο Συμεωνίδη.

Η AUTO GS A.E διανέμει και εξάγει σε περισσότερες από 27 χώρες πάνω από 10000 προϊόντα ειδών αυτοκινήτου. Για περισσότερα από 45 χρόνια προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με εξαιρετικό design αλλά και προσιτές τιμές για τον επαγγελματία, ενώ παράλληλα φροντίζει για την άψογη εξυπηρέτηση, μεγιστοποιώντας έτσι το όφελος των συνεργατών της.

Η Εταιρεία AUTO GS A.E διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής αρωματικών προϊόντων, προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και χημικών προϊόντων αυτοκινήτου.

Το 2005 η ομάδα μας δημιούργησε το νέο εμπορικό σήμα FERAL με το οποίο διατίθενται προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, αρωματικά και άλλα χημικά προϊόντα για οχήματα, όπως καθαριστικά, προϊόντα συντήρησης, αντιψυκτικά και γυαλιστικά.

Επίσης, η Εταιρεία μας έχει εστιάσει στην παραγωγή προϊόντων “Ιδιωτικής ετικέτας”, η οποία είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη παραγωγή. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχώς αναζητά νέα ενδιαφέροντα προϊόντα τα οποία θα κερδίσουν την προσοχή των πελατών. Το πάθος μας να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας για μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα, είναι το μοναδικό κίνητρο ώστε να παράγουμε νέα και πρωτοποριακά προϊόντα στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων είναι απόλυτα συμμορφωμένη με τους κανονισμούς CLP βάση της Ε.Ε, για την ασφάλεια και την ταξινόμηση των προϊόντων. Επίσης, η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015 και είναι πλήρως συμμορφωμένη με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Η AUTO GS A.E κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά εξαιτίας της σκληρής δουλειάς και της εγρήγορσης απέναντι στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Πιστή στις δεσμεύσεις της, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της με άριστης ποιότητας προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές.