Αποστολή Προϊόντων
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η Εταιρεία συνεργάζεται και αποστέλλει τα προϊόντα της με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα, ή με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.

Η αποστολή και η αντικαταβολή είναι Δωρεάν ! 

Χρόνος Παράδοσης
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας για τα προϊόντα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα AUTO GS Προέκταση οδού Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακής οδού Ευόσμου) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 051

Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.